Combi Control – mobilstyrning med Toshiba

Men Combi Control kan du enkelt styra din Toshiba luftvärmepump via sms eller en enkelt app i din smartphone. Du kan till exempel ställa in rumstemperatur, få varningar till mobilen om temperatur och strömavbrott, samt ha koll på din elförbrukning. Allt utan att du ens behöver befinna dig i närheten av din värmepump. Väldigt användbart när du är borta i längre perioder eller har en värmepump i sommarstugan.

SP-testad produkt

Testad av SP

Combi Control har testats av svenska SP – Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Resultatet var mycket lyckat, eftersom testet visar att Combi Control är en produkt som helt lever upp till det den lovar.

Läs testresultatet av Combi Control

Varmt och skönt när du kommer fram

Du kan ställa in din luftvärmepump på underhållsvärme eller helt stänga av den när du är borta, för att sedan sätta igång värmepumpen några timmar innan du kommer hem. Du behöver då inte komma fram till ett kallt hem bara för att pumpen har varit avstängd. Ditt hem värms upp innan du kommer hem men du har ändå sparat in pengar på minskad elförbrukning.

Combi Control användarvänlig app med tydlig display

Bli varnad!

Med Combi Control får du varningar till din mobil om temperaturen runt din Toshiba värmepump faller eller den inte kan få någon el på grund av strömavbrott. Combi Control går vid strömavbrott på reservbatterier.

En bättre vakt får man leta efter, till sin sommarstuga. Ett långvarigt strömavbrott eller ett inbrott där tjuvarna lämnar dörren öppen, kan snabbt kyla ner ditt fritidshus. Även om du har någon som tittar till din stuga mellan varven, kan det gå många dagar mellan tillsynen. Sönderfrusna rör kan däremot ske snabbt och med förödande resultat.

Köpa Combi Control

Vill du köpa Combi Control till din Toshiba luftvärmepump. Vänd dig till Polarpumpen AB, på telefon 0770-777 600 eller klicka på länken nedan för att komma direkt till deras sida om Combi Control.

Köpa Combi Control till Toshiba värmepump

Skaffa Combi Control appen!

Om du har en smartphone kan du ladda ner Combi Control appen. Du får då en smidig styrning av din värmepump. Du kan enkelt ha koll på alla viktiga funktioner och ställer utan problem in önskad temperatur i rummet. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android. Du behöver givetvis inte ha en smartphone för att styra din luftvärmepump med Combi Control. Det går lika bra att styra Combi Control via sms från vilken mobiltelefon som helst.

Enkel att installera

Combi Control installeras snabbt och enkelt. Du sätter i ett sim-kort i Combi Control och sedan placerar du den i närheten av din värmepump och kopplat in elen via en vanligt eluttag. Combi Control-enheten ska inte sitta på vänster sida om din luftvärmepump. Du styr värmepumpen med SMS eller så kan du ladda ner en användarvänlig app för din smartphone. För närmare instruktioner titta i manualen.