Toshiba luftvatten värmepumpar

Toshibas luftvatten-värmepumpar finns idag i serien Estia. En serie som fick utmärkta testresultat i Energimyndighetens test. Tidigare fanns serien KwSmart.

Passar en luftvatten-värmepump mig?

Luftvatten värmepump passar för dig som har ett vattenburet värmesystem så som radiatorer eller golvvärme och vill ha ett heltäckande värmesystem som ger dig både värme i huset och varmvatten i kranarna.

Modeller av Toshiba luftvatten-värmepump

Läs mer om dom olika modellerna genom att klicka på dem nedan eller i menyn till vänster. Du kan också skicka in en offertförfrågan och få förslag på en Toshiba luftvatten värmepump som passar dina förutsättningar.

Toshiba kWsmart

Toshiba Estia

Senaste teknologin och hög effektivitet. Ett komplett system för uppvärmning av både golvvärme/element och tappvatten. Toshiba Estia är Toshibas framgångsrika serie med luft-vattenvärmepumpar.

Läs mer om Toshiba Estia

Smidig hydrobox med Toshiba

Toshibas luft-vattenvärmepumpar erbjuder ett flexibelt system, med en liten inomhusdel, kallad hydrobox. En hydrobox placeras på väggen och innehåller den styrning som behövs. Systemet kopplas sedan till en extern tank för lagring av vatten. Självklart har Toshiba tagit fram en passande tank, men du kan även välja en annan tank, med rätt format för just dina behov.