Offertförfrågan

Skicka in en offerförfrågan nedan och få ett prisförslag från oss på Toshiba värmepumpar. Offerförfrågan är en helt kostnadsfri tjänst och du binder inte upp dig i något avtal. Hur du efter ett offertförslag väljer att gå vidare, är helt och hållet upp till dig.

Vi samarbetar med experter över hela landet och kan hjälpa dig oavsett vart du bor. Vi kan hjälpa dig med såväl köp, installationservice och rådgivning. Tveka inte att skicka in en förfrågan redan idag. En offerförfrågan är inte på något sätt bindande. Du behöver bara fylla i fält markerade med stjärna, men fyll gärna i så mycket information som möjligt så att vi kan anpassa offerten efter dina behov.


Endast fälten med stjärna (*) är obligatoriska!

Planerad installation:

Önskad värmetyp:

Uppvärmd yta (m2):

Nuvarande uppvärmning:

Årlig förbrukning: Olja (m3) alt. El (Kwh):

Fastighetens byggår:

Namn eller Företag*:

Adress:

Postnummer:

Ort:

Region*:

E-post*:

Telefon*:

Övriga uppgifter:

Ja, jag godkänner avtalen för Toshiba-varmepump.com****Dina uppgifter kommer att användas med diskretion och kommer bara att lämnas ut till nödvändiga samarbetspartners för att tillgodose din förfrågan. Dina uppgifter kommer inte användas i andra frågor eller för reklamutskick. All behandling av personuppgifter sker enligt personuppgiftslagen (1998:204).